Lisanne van Schie

Hallo

Leuk dat je er bent. Je spreekt met Lisanne van Schie, je mag ook Santje zeggen. In 1992 zag ik het daglicht in het pittoreske Zoetermeer. Tegenwoordig eet, sleep en woon ik in Amsterdam. Als creatief gebruik ik pientere inzichten, creativiteit en mijn pen om gevoelens aan te wakkeren. Vaak voor merken, altijd voor mensen. Je bevindt je nu in mijn woordenspeeltuin. Hier plaats ik mijn columns over het leven en alle dingen die ik gek of mooi of gaaf of stom of lelijk of suf of stoffig of charmant of grappig of verdrietig vind. Bedankt voor het lezen. Echt.

Portfolio Finer words is toevallig ook de naam van mijn eenvrouwszaak. Ik bedenk ideeën, geef workshops en denk mee over creatieve vraagstukken. En ik schrijf. Altijd. Van rationales, merkstrategieën tot copyguides en treatments. Maak me gek. lisannevanschie.com

Merken WWF, Singapore Airlines, Singha Beer, het COMM Museum, Star Alliance, Jet Airways, Friesche Vlag, America Today, Amazing Thailand, Vakanties.nl, Ymere, De Nationale Postcode Loterij, Stadgenoot, TCA Taxi, Gemeente Amsterdam, COMM Museum, KPN, Wijzonol, Van Dobben, Red Bull en meer.

Achtergrond In 2014 mocht ik mijn Persuasive Communication masterdiploma in ontvangst nemen. Ik was ook sterk in het schrijven van tranentrekkende postkaarten en speeches.

Prangende vragen? hallo@lisannevanschie.com

Mailing Mijn columns kunnen ook direct in je mailbox landen. Aanmelden kan hier

email

facebook

are.na

mailing

instagram